Aldes, uw partner voor ventilatie

Voor ventilatie, kies Aldes!

Verbetering van de luchtkwaliteit, het thermisch comfort en de veiligheid om de levenskwaliteit van de mensen en de energieprestaties in gebouwen te verbeteren.

De internationale familiale groep Aldes ontwerpt, produceert en commercialiseert goed presterende systemen die beantwoorden aan de vereisten inzake luchtkwaliteit, thermisch comfort en energiezuinige gebouwen.

Aldes staat dichtbij zijn afzetmarkten en weet hierdoor waaraan er nood is. Het produceert en commercialiseert systemen voor zowel individuele woningen en collectieve huisvesting als voor utiliteitsgebouwen. Het is vandaag actief in verschillende grote activiteitsdomeinen: ventilatie (zelfregelend en vochtgestuurd ventilatiesysteem C, WTW-ventilatie…), thermisch comfort (multifunctionele systemen, warmtepompen…) en centrale stofzuiginstallaties. Iedereen heeft behoefte aan gezonde lucht. Net zoals er een universele nood is aan energievriendelijke gebouwen.

Daarom exporteert de groep Aldes via een uitgebreid commercieel netwerk zijn knowhow naar alle werelddelen.

In een tijd waar nieuwbouw en renovatie in volle evolutie zitten door de mondiale uitdagingen om de gebouwen energiezuiniger te maken, verbindt Aldes zich tot het vinden van oplossingen die inspelen op de echte behoeften van zijn klanten overal ter wereld.

Aldes Benelux

Aldes Benelux, dochteronderneming van de groep, biedt innovaties in specifieke sectoren zoals:

  • Ventilatie systemen : C-systeem en D-systeem
  • Brandbeveiliging
  • Thermisch comfort